Behandlinger
I trygge rammer

Tunge og hængende øjenlåg

Følelsen af at se træt ud, selvom du har sovet i 8 timer. Det er en følelse, de fleste kender. Og det er ikke en rar følelse, hvis du i virkeligheden er frisk og veloplagt. Tunge øjenlåg er langt fra usædvanligt. De fleste kender formentlig én, der har fået fjernet overskydende hud på øjenlågene. Dette med god grund, da det er en let, skånsom og effektiv behandling, som giver dig dit friske look tilbage.

Øjnene og øjenomgivelserne er ansigtets blikfang. Derfor ønsker vi at se friske og oplagte ud i alle vores vågne timer. Med tiden bliver øjenomgivelserne præget af tyngde, som består af overskydende hud, hvilket skyldes, at hudens elasticitet ændrer sig. Der er helt generelt anatomiske forhold, som ændrer sig med alderen, som gør, at øjenomgivelserne ændrer karakter. Med en øjenlågsoperation er det muligt at opnå et friskere og mere ungdommeligt udtryk. Det er et lille og relativt hurtigt indgreb, som kan give en stor effekt.

Sådan foregår operation af øvre øjenlåg

Ved øvre øjenlågsoperation fjernes overskydende hud fra øjenlågene. Ligeledes fjernes bagvedliggende fedtdepoter. Det er en relativt simpel operation med lav ‘nedetid og en hurtig heling efterfølgende. Snittet placeres i øjenlågets naturlige hudfolder, hvilket betyder, at arrene bliver stort set usynlige.

Operationen bliver lavet i lokal bedøvelse, og du kan tage hjem umiddelbart efter du har ligget med is på øjnene i 30 min.

Pris 13.000 kr.

Holte Plastikkirurgi