Behandlinger
I trygge rammer

Filler

Fillers består af et gelé-lignende produkt, som med en tynd nål kan placeres under huden, og benyttes til talrige formål, herunder:

  • Skabe fyldigere læber
  • Genoprette aldersrelateret volumentab i ansigtet, for eksempel i kinder eller tindinger
  • Reducere mørke rander under øjnene/tåretruget
  • Udglatte fine linjer samt furer i ansigtet, for eksempel furen mellem næse og mundvinkel
  • Mindske nedadgående mundvige
  • Mindske synligheden af dybe ar

Hos HP Aesthetics anvender vi ikke-permanente fillers fra den amerikanske producent Juvéderm®, som består af 98% vand og 2% hyaluronsyre (et naturligt forekommende sukkerstof, der i forvejen findes i kroppens bindevæv).

Denne type filler er resorberbar, hvilket betyder at produktet gradvist nedbrydes og forsvinder igen. Effekten af behandlingen kan vare op til 9-24 måneder afhængigt af de valgte behandlinger og produkter. Behandling med fillers kan med fordel kombineres med botulinumtoksin (Botox®) for at skabe harmoniske resultater ved behandling af aldersforandringer.

Sådan foregår en behandling med ikke-permanente fillers

Ved forundersøgelsen vil du i samråd med den behandlende læge diskutere ønsker og forventninger til behandlingen, og proceduren vil blive gennemgået i detaljer.
Ved behandling med ikke-permanente fillers er der et lovpligtigt krav om 48-timers betænkningstid efter forundersøgelsen.

Det område, som skal behandles, vil blive grundigt desinficeret. Herefter foregår selve behandlingen, hvor filleren injiceres med sikre teknikker under huden med en tynd nål. Behandlingen kan medføre let ubehag, hvorfor man i nogle tilfælde anvender en lokalbedøvende creme før behandlingen påbegyndes. Proceduren varer samlet 30-45 minutter.

Holte Plastikkirurgi